“Brunschot heeft ons geholpen om duurzame en toch betaalbare keuzes te maken.”

“Onze collega’s werken door heel Nederland en veel klanten zijn in de randstad gevestigd. Daarom verhuizen we naar een meer centrale plek die eenvoudig bereikbaar is met het OV, waarmee we onze zichtbaarheid vergoten en tóch in Brabant blijven. Aldus Frans Verdiesen van Welten.”

Het was begin 2020 dat onze klant Welten de verhuizing van Vessem naar Den Bosch aankondigde. Welten heeft ons gevraagd om te ondersteunen vanuit ons vakgebied. Naast de vindbaarheid hebben we gewerkt aan een aantal facilitaire zaken.

De eerste gesprekken over dit project waren op het oude adres in Vessem. Kort daarna hebben we alle wensen verpakt in een totaalplan en ingedeeld per categorie. Samen met de opdrachtgever hebben we per thema de prioriteiten bepaald, die dienden als houvast bij de planning. We hebben een praktische splitsing gemaakt vóór en na de ingebruikname.

Als eerste zijn we aan de slag gegaan met de algemene vindbaarheid. We monteerde grote logo’s aan de buitenkant van het pand en we hebben een intern plan gepresenteerd mbt bewegwijzering in het pand. Onze ontwerpers hebben een voorstel gemaakt voor alle inhoudelijke items, van gevels en trappenhuizen tot en met de pictogrammen op de vuilnisbakken.

Daarna hebben we gewerkt aan decoratie, privacy en akoestiek. Enigszins saaie witte wanden kregen een kleurrijke bekleding, glazen wanden werden voorzien van inkijk werende patronen en we installeerde geluidsabsorberende panelen.

Na de ingebruikname van het kantoor hebben we op bovenstaande werkzaamheden nog een aantal toevoegingen gedaan op basis van de eerste ervaringen van de gebruikers. Voor ons bedrijf was de breedte van deze opdracht interessant. Technische intakes, creatieve designs, producties en montages.

“Brunschot heeft ons geholpen om duurzame en toch betaalbare keuzes te maken en ons ontzorgd in de uitvoering. Ook als er wat mis gaat lossen ze het op en denken ze mee. De creatieve ideeën voor de wandbekleding zijn nu echte eyecatchers geworden!”